Vikend kulture, smeha i druženja
Predstava "Čekajući ministra" + "ABBA" tribute band
09 - 11. februar 2018.

pdf
PERIOD 09 - 11.02.2018.
SMEŠTAJ Kaštel Ečka
PREVOZ bus
CENA 6.620,00 rsd

Destinacija

Dvorac "Kaštel", građen u engleskom stilu u periodu od 1816. do 1820. godine, nalazi se na 60 kilometara severno od Beograda i svega 7 km od Zrenjanina, u selu Ečka. Dvorac je podigla porodica Lazar, a na svečanom otvaranju dvorca 29. avgusta 1820. svirao je čuveni Franc List. Danas je ovo staro zdanje potpuno renovirano i pretvoreno u objekat koji će svojim gostima pružiti nezaboravan odmor u autentičnom ambijentu inspirisanom aristokratskom prošlošću. Dvorac raspolaže sa 38 soba i 7 apartmana, koje su mešavina modernog i srednjevekovnog dizajna, pružajući gostima intimnu atmosferu, mir i pogled na velelepni park koji okružuje celokupno zdanje. U balskoj dvorani koja je danas pretvorena u restoran gosti mogu da uživaju u čarima nacionalne i svetske kuhinje, prelepoj muzici, a bogata vinska karta zadovoljiće ukuse i najprobirljivije klijentele. Zbog svoje okruženosti prirodom i izdvojenosti od gradske vreve, Dvorac Kaštel je idealan za poslovne ljude, kongrese, bankete, proslave, promocije i različite druge manifestacije.

DETALJNIJE

Program putovanja

U petak, 09.02.2018. godine sa početkom u 20 časova u Balskoj sali hotela biće odigrana predstava pod nazivom "Čekajući ministra", urnebesna komedija koju izvodi odlična glumačka ekipa koja će vas nasmejati do suza. Radnja je smeštena u ruiniranoj kafani, u kojoj novi vlasnik ima zakazanu večeru sa važnim državnim funkcionerom. Čekajući ministra, troje ljudi se potpuno neočekivano zatiču u neobičnoj situaciji, istim povodom ali sa različitim ciljevima..

Originalni srpski Abba Real Tribute Band oduševljava ne samo muzičkim, već i svojim scenskim nastupom, koreografijom i kostimima. ABBA Real Tribute Band iz Zrenjanina čuva zvuk 70-ih koji nema vek trajanja. Podsećaju na period kada se ispisivala istorija pop muzike, kada igra, ples i disko zvuk nisu poznavali granice. Njega čine iskusni, školovani muzičari, koji su se okupili sa zajedničkim ciljem da današnjoj publici približe hitove ove nekada veoma popularne grupe.

1. dan  PETAK Dolazak u Kaštel Ečka u popodnevnim časovima. Smeštaj u sobe. Piće dobrodošlice. Večera. Pozorišna predstva "Čekajući ministra" u 20h. Nakon predstave kraće druženje uz muziku (piće nije uključeno). NOĆENJE.
2. dan SUBOTA Doručak. Odlazak u šetnju, razgledanje Ečke, poseta Pravoslavnoj i Katoličkoj crkvi, povratak, odmor i slobodno vreme do početka koncerta. Brzi domaći obrok (lepinja / sendvič sa kajmakom, domaća kobasica..). Večera. Nastup uživo "ABBA tribute band-a" uz ples i druženje.. NOĆENJE.
3. dan NEDELJA Doručak. Sumiranje utisaka, druženje, šetnja parkom i ispijanje kafe u autentičnom ambijentu Kaštela inspirisanom aristokratskom prošlošću. Napuštanje soba i odlazak iz Kaštela. Mogućnost odlaska u Zrenjanin, šetnja gradom i obilazak. Kraj programa.

* VIKEND KULTURE, SMEHA i DRUŽENJA *

09 - 11. februar 2018. / petak - nedelja
2 noćenja (1 pun pansion i 1 polupansion)

Cena aranžmana po osobi u sobi 1/2 ..... 6.620,00 din
* Doplata za jednokrevetnu sobu 2.000,00 din

Detalji i napomene

U cenu aranžamana je uključeno:
- Smeštaj u Kaštelu Ečka 09-11.02.2018. na bazi 2 noćenja (1 pun pansion i 1 polupansion) po osobi
- POZORIŠNA predstava "Čekajući ministra" 09.02.2018. u 20 časova u Balskoj sali hotela
- Nastup ABBA tribute band-a 10.02.2018.
- Koktel dobrodošlice
- Muzika prema programu hotela
- Šetnja i razgledanje Ečke
- Troškovi organizacije

U cenu aranžamana nije uključeno:
- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz)
* Mogućnost organizovanog prevoza autobusom ili mini busom (minimum 10 osoba) uz doplatu
- Fakultativna razgledanja i izleti (mogućnost odlaska u Belo Blato - druženje, tradicionalna gastronomska ponuda, štrudle..)
- Boravišna taksa
- Individualni troškovi

Napomena:
- Doplata za jednokrevetnu sobu 2.000,00 din
- Mogućnost dužeg ili kraćeg boravka prema željama
- U slučaju promene na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo korigovanja cena u programu

Način plaćanja:
- 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre početka putovanja
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate

Aranžman je rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 630/2010.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 30000001166 od 25.01.2017. godine osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Mihajla Pupina 10L.

DETALJNIJE